Mannen kappers

Producten - Kerastase

Kérastase is een luxe haarverzorgingslijn die speciaal ontwikkeld is voor mensen welke het meeste uit hun haar willen halen. Dat is Kérastase Paris. Het merk is zeer exclusief en mag alleen verkocht worden door geselecteerde retailers. Wist je trouwens dat Kerastase een dochterbedrijf is van L’Oréal Group? Het dochterbedrijf is gestart in 1964 onder leiding van de wetenschapper François Dalle. Hij slaagde erin om zijn wetenschappelijke kennis, die L'Oréal Advanced Research Centre heeft opgedaan, te combineren met de behoeften van kapsalon bezoekers. Het resultaat was een nieuw product: Kérastase.

Door de jaren heen heeft het Franse merk veel verschillende lijnen ontwikkeld voor ieder haartype. Hierdoor is Kérastase inmiddels zeer geliefd bij kappers en consumenten over de hele wereld. Het bedrijf Kerastase heeft zijn succes te danken aan twee kernpunten. Ten eerste de wetenschappelijke kennis over de ingrediënten waar de moderne man en vrouw hedendaags naar op zoek zijn. Daar komt de persoonlijke ervaring die Kérastase kan bieden door producten voor verschillende haartypes op de markt te brengen nog eens bij.

 

Contact gegevens

Kapsalon Cas van Broek "mannen kappers" behoort tot de nieuwe generatie herenkappers die de traditie weer doet herleven. Bij mannen draait het niet alleen om mode, maar ook om persoonlijke stijl.

 

  • Westerpark 66, 5042 MG Tilburg
  • 013 467 1102
  • 09.00 - 17.00
Winkelwagen
Scroll naar boven